ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Σας καλώς ορίζουμε στο Abi Luxury Villas

Villa Basilia

Έντονο πράσινο χρώμα, ζεστή ατμόσφαιρα, μοναδική ηρεμία και ζεστασιά. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο και ένα μικρό μπαλκόνι.

Villa Andriano

Η κατοικία αυτή δανείζεται στοιχειά από την παράδοση και την σύγχρονη αρχιτεκτονική. Η Βίλα αυτή κατατάσσεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών χώρων της περιοχής, είναι ένα όνειρο που πρέπει να ζήσετε.

Villa Joana

Έντονα παιχνίδια χρωματισμών, μπαλκόνι με θέα τον Βίκο. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο. Villa Andriano Η κατοικία αυτή δανείζεται στοιχειά από την παράδοση και την σύγχρονη αρχιτεκτονική. 

ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΠΡΟΟΣΙΜΟΣ

Στο χωριό Μονοδένδρι του κεντρικού Ζαγορίου το συγκρότημα Αbi Luxury Villas σας καλωσορίζει σε ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδία ενός καταπράσινου τοπίου και την θέα του μοναδικού φαραγγιού του Βίκου. Σας προσκαλούμε σε ένα ιδιαίτερο καταφύγιο που ενσωματώνει όλη την φιλοσοφία της ζωής και της φιλοξενίας στα μοναδικά αυτά βουνά.

Οι υπερπολυτελείς, ανεξάρτητες και αυτόνομες βίλες του συγκροτήματος με θέα το Βίκο σας δίνουν μια υπέροχη διαμονή στο κεντρικό αυτό χωριό του Ζαγορίου, το Μονοδένδρι. Κάθε βίλα διαθέτει καλαίσθητα δωμάτια, ατομικό hammam, χρωματοθεραπεία, jacuzzi, μεγάλα κρεβάτια πολυτελείας, καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, πλήρως επιπλωμένη και οργανωμένη κουζίνα πολυτελείας με όλα τα αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε όλα τα γεύματα της ημέρας.

ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET

Γνωρίζουμε τις ανάγκες τις σύγχρονης εποχής και γι’ αυτό έχουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για παροχή γρήγορου internet μοιρασμένο στις 3 βίλες.

Smart TV με Ethernet

Οι τηλεοράσεις είναι όλες smart tv συνδεδεμένες με καλώδια ethernet ώστε να είναι μόνιμα online χωρίς διακοπές και με ταχύτητα σφαίρα!

ΤΖΑΚΙ

Όλες οι βίλες διαθέτουν ενεργειακό τζάκι (με ξύλα) κατασκευασμένο με ιδιαίτερη προσοχή για παρέα και ζεστασιά το χειμώνα.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

Όλα τα έπιπλα είναι εισαγωγής διαλεγμένα ένα προς ένα από τους αρχιτέκτονες μας.

Παραλαβή - Παράδοση από το Αεροδρόμιο

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο (η άλλο σημείο συνάντησης) με αυτοκίνητο πολυτελείας. Πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση για ημερομηνίες 48 ώρες πριν.